A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Проведенні заходи

Заклад дошкільної освіти в сучасному освітньому вимірі

12 березня в Управлінні освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради презентували роботу завідувачки закладів дошкільної освіти: Наталія Марценюк – ЗДО «Веселка» с.Соколова, Леоніда Глодна – Порицький заклад дошкільної освіти, Світлана Кривонос – Колибабинський заклад дошкільної освіти.

16:49 13.03.2024

Сучасні підходи до навчання і виховання дітей з особливими освітніми потребами в закладі дошкільної освіти

06 березня за сприяння Центру професійного розвитку педагогічних працівників проведено вебінар «Варіанти роботи для дітей з ООП дошкільного віку з використанням дидактичних ігор» для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Хмільницької міської ради.

15:09 07.03.2024

Діяльнісний підхід в освітньому просторі НУШ

02 березня на базі Ліцею №3 вчителі початкових класів закладів освіти громади (третя група) пройшли навчання за програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в рамках сьогодення». Проєкт реалізується в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та the LEGO Foundation щодо співпраці у сфері освіти і науки.

15:01 05.03.2024

Обераємо підручник НУШ

Яким має бути урок біології в НУШ? Чому біологія наука 21 століття? Ці та інші питання обговорювали вчителі біології закладів освіти громади під час майстерки «Формування ключових компетентностей при викладанні біології в 7 класі НУШ», яку за сприяння Центру професійного розвитку педагогічних працівників 26 лютого провела Ольга Кулініч, вчитель біології вищої категорії, вчитель-методист Ліцею №1.

16:19 27.02.2024

Діяльнісний підхід – спосіб реалізації ідей та змісту НУШ

24 лютого на базі Ліцею №2 м.Хмільника вчителі початкових класів закладів освіти громади (друга група) продовжили навчання за програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення». Проєкт реалізується в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та the LEGO Foundation щодо співпраці у сфері освіти і науки.

16:17 27.02.2024

Діяльнісний підхід як середовище для формування наскрізних умінь в НУШ

17 лютого на базі Ліцею №1 відбувся тренінг за програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення». Проєкт реалізується в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та the LEGO Foundation щодо співпраці у сфері освіти та науки.

09:08 21.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень