A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Новини

Новорічні свята у Ліцеї №3

З прийдешніми святами! Дякуємо усім, хто боронить нашу країну, а ми маємо  можливість подарувати дітям хвилини радості та  поринути у  новорічну казку. Безліч щасливих посмішок, море позитивних емоцій,  багато несподіванок, здивувань отримали учні Ліцею ✓3 під час новорічних розваг. Щасливі оченята заслуговують на світле майбутнє та мирне небо над головою. Їхнє дитинство має пройти з піснями, танцями, іграми, розвагами. Адміністрація ліцею, батьки  та учні висловлюють щиру вдячність Хмільницькому  міському голові Миколі Юрчишину та начальнику Управління освіти, молоді та спорту Віталію Оліху за чудові подарунки. З посмішкою та прекрасним настроєм дітлахи помчали на зимові канікули. Переможного нового року!

15:26 22.12.2023

«Пліч-о-пліч» - Всеукраїнські шкільні ігри у Хмільнику

19 та 21 грудня 2023 року у спортивному залі Хмільницької ДЮСШ відбувся ІІ етап Вінницької обласної шкільної ліги з волейболу серед юнаків та дівчат дев’ятих та молодших класів закладів загальної середньої освіти Хмільницької міської ради за програмою Президента України «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ігри».

15:00 22.12.2023

ЦЕНТР ТВОРЧОСТІ ЗАСЯЯВ РІЗДВЯНИМИ ЗІРКАМИ

12 грудня 2023р. в Центрі дитячої та юнацької творчості, на гуртку «Моделювання іграшок-сувенірів», було проведено відкрите заняття на тему « Технологія виготовлення Різдвяної зірки».

09:21 15.12.2023

«Вінницька академія безперервної освіти», провела для вчителів англійської мови закладів освіти громади методичний вебінар

05 грудня 2023 року, на запит Центру професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради, Людмила Побережна, завідувачка відділом іноземних мов КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», провела для вчителів англійської мови закладів освіти громади методичний вебінар.

09:40 07.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень