A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Новини

Обераємо підручник НУШ

Яким має бути урок біології в НУШ? Чому біологія наука 21 століття? Ці та інші питання обговорювали вчителі біології закладів освіти громади під час майстерки «Формування ключових компетентностей при викладанні біології в 7 класі НУШ», яку за сприяння Центру професійного розвитку педагогічних працівників 26 лютого провела Ольга Кулініч, вчитель біології вищої категорії, вчитель-методист Ліцею №1.

16:17 27.02.2024

Діяльнісний підхід – спосіб реалізації ідей та змісту НУШ

24 лютого на базі Ліцею №2 м.Хмільника вчителі початкових класів закладів освіти громади (друга група) продовжили навчання за програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення». Проєкт реалізується в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та the LEGO Foundation щодо співпраці у сфері освіти і науки.

16:13 27.02.2024

Діяльнісний підхід як середовище для формування наскрізних умінь в НУШ

17 лютого на базі Ліцею №1 відбувся тренінг за програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення». Проєкт реалізується в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та the LEGO Foundation щодо співпраці у сфері освіти та науки.

09:05 21.02.2024

Борчиня з Хмільника перемогла на Всеукраїнському чемпіонаті

З 16 по 18 лютого 2024 року в м. Дніпро відбувся чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА серед молоді. Наша хмільничанка Анастасія Городівська у складі збірної команди Вінницької області виступила на цих престижних змаганнях і здобула золоту нагороду. 

16:21 19.02.2024

Формуємо життєстійкість, розвиваємо стресостійкість

14 лютого за сприяння Центру професійного розвитку педагогічних працівників проведено семінар-практикум «Профілактика та способи подолання стресу учасників освітнього процесу в ЗДО» для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти громади.

10:29 16.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень