A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Новини

Говоримо про завершення навчального року

12 квітня в актовій залі Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради відбулась нарада директорів закладів освіти громади. Традиційно нараду проводив начальник Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради Віталій Оліх. Головним питання наради було організоване завершення навчального року. Також розглянули актуальні питання освітнього процесу: ведення ділової документації у закладах освіти, проведення спортивних змагань та заходів, організація курсів підвищення кваліфікації та атестація педагогічних працівників у поточному навчальному році.

15:42 12.04.2024

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

     Під гаслом «Разом переможемо!» у Хмільницькій територіальній громаді продовжується ІІ етап проєкту  «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», цього разу спортсмени виборювали першість з баскетболу серед юнаків та дівчат. У наполегливій боротьбі в спортивному залі Ліцею №3 м. Хмільника зійшлися команди:

11:17 04.04.2024

«Пліч-о-пліч» – «Всеукраїнські шкільні ліги з футзалу»

     2 квітня у Хмільницькій дитячо-юнацькій спортивній школі офіційно відкрили ІІ територіальний етап  Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч» – «Всеукраїнські шкільні ліги з футзалу». Урочисту церемонію відкриття відвідали: начальник Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради Віталій Оліх, начальник відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради Віталій Пачевський, директор Хмільницької дитячо-юнацької спортивної школи Микола Бабюк. Вони виступили із привітальним словом та побажали юним спортсменам успіхів, азартної гри та яскравих перемог.

09:50 03.04.2024

Заклад дошкільної освіти в сучасному освітньому вимірі

12 березня в Управлінні освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради презентували роботу завідувачки закладів дошкільної освіти: Наталія Марценюк – ЗДО «Веселка» с.Соколова, Леоніда Глодна – Порицький заклад дошкільної освіти, Світлана Кривонос – Колибабинський заклад дошкільної освіти.

16:47 13.03.2024

Сучасні підходи до навчання і виховання дітей з особливими освітніми потребами в закладі дошкільної освіти

06 березня за сприяння Центру професійного розвитку педагогічних працівників проведено вебінар «Варіанти роботи для дітей з ООП дошкільного віку з використанням дидактичних ігор» для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Хмільницької міської ради.

15:06 07.03.2024

Діяльнісний підхід в освітньому просторі НУШ

02 березня на базі Ліцею №3 вчителі початкових класів закладів освіти громади (третя група) пройшли навчання за програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в рамках сьогодення». Проєкт реалізується в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та the LEGO Foundation щодо співпраці у сфері освіти і науки.

14:58 05.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень