A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Презентація ЦДЮТ «Палітра дитячої творчості»

Дата: 25.02.2021 19:29
Кількість переглядів: 253

 

 25 лютого 2021 року на базі комунальної установи « Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради» проведено презентацію директора ЦДЮТ Луценко Н.В. «Палітра дитячої творчості» за участю заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів закладів освіти Хмільницької міської ТГ.

 Наталя Вікторівна розповіла про сучасні методи навчання та нові інтерактивні технології в роботі педагога-позашкільника, наголосила, що роль і значення позашкільної роботи ЦДЮТ полягає у всебічному розвитку особистості та сприяє вихованню не тільки духовності і моральності, задоволенню різних інтересів, а і стимулює розвиток творчої обдарованості та індивідуальності, залучає дитину до загальнолюдської культури. Луценко Н.В. зауважила, що колектив закладу працює над тим, щоб в позаурочний час виховувати і навчати дітей, формувати їх естетичні смаки, світоглядні орієнтири, які стануть підставою життєвого вибору, розвивати пізнавальну діяльність, створювати умови для самореалізації молоді.

 Семінар-презентація розширив знання учасників про ключові компетентності у позашкільній освіті та спрямував педагогів на розвиток соціально активної творчої особистості шляхом здійснення інноваційної діяльності в освітньому процесі.

 

 

 

 

 

 

КУ « Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Хмільницької міської ради»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень