М’ясо (свинина великокускова (обрізна, без кісток) охолоджена, філе куряче охолоджене, стегно куряче охолоджене)
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі «М’ясо (свинина великокускова (обрізна, без кісток) охолоджена, філе куряче охолоджене, стегно куряче охолоджене)», розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради
22000, Вінницька область, місто Хмільник, вулиця Столярчука, 5
Код ЄДРПОУ 04544464
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): М’ясо (свинина великокускова (обрізна, без кісток) охолоджена, філе куряче охолоджене, стегно куряче охолоджене), код ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо.
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2024-02-11-000656-a
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
6 560 000,00 грн. з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами.
Розмір бюджетного призначення: 6 560 000,00 грн.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
№ з/п |
Найменування товару |
Кількість (кг) |
1 |
Свинина великокускова (обрізна, без кісток) охолоджена М’ясо свинини - охолоджене (з температурою в товщині м’якоті від +4 до 0˚С), великокускове, вищого ґатунку, м’якушеве, безкісткове, поверхня кусків м’яса повинна бути рівна, без сухожилля, грубої сполученої тканини, суглобів, шкіри, жиру та кісток. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення та інше. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. |
10000 |
2 |
Філе куряче охолоджене |
18000 |
3 |
Стегно куряче охолоджене |
8000 |
Термін постачання товару — до 31 грудня 2024 року
- термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального строку зберігання відповідного товару, який зазначається у супровідній документації на кожну партію товару або на етикетці і вважається гарантійним терміном, який обчислюється від дати виготовлення;
- продукція повинна постачатися спеціалізованим автотранспортом (фургони-рефрижератори) з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування;
- поставка товару має проводитись не рідше ніж три рази на тиждень (крім вихідних та святкових днів) по закладах, які вказані у додатку №5 до цієї тендерної документації, згідно їх замовлення, а саме: до 14:00 год. товар має бути переданий уповноваженому представнику відповідного закладу.