A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

У Хмільнику пройшов турнір пам’яті Владислава Українця

Дата: 26.02.2024 13:40
Кількість переглядів: 15

24 лютого 2024 року за сприяння міського голови Миколи Юрчишина у спортивному залі Хмільницької ДЮСШ відбувся благодійний турнір із футзалу серед юнаків пам’яті Владислава Українця, Героя України.

У змаганні взяли участь:

- футбольний клуб «Локомотив» (м.Козятин);

- футбольна команда (м. Баранівка Житомирська обл.);

- футбольний клуб «Темп» (м. Вінниця);

- футбольна команда «Авангард» (м. Калинівка);

- футбольна команда ДЮСШ (м. Калинівка);

- футбольна команда ДЮСШ (м.Хмільник).

Участь у заході взяли: родина Владислава Українця – дружина Катерина Андріївна та мама Валентина Петрівна, ветерани спорту, учасники бойових дій, батьки, діти, громадськість.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять Владислава Українця та всіх воїнів, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

До учасників заходу звернувся заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрій Сташко, який висловив слова підтримки і співчуття родині Героя, що ціною власного життя прикрив своїх побратимів під час наступу ворога на Антонівському мосту Херсонської області.

Родина воїна вручила юним спортсменам солодкі подарунки, а командам, ветеранам спорту, захисникам України - подарунки від міського голови.

Розпочався турнір з товариської зустрічі ветеранів спорту та учасників АТО/ООС, далі відбулися ігри юних спортсменів за першість у турнірі.

За результатами футбольних ігор переможцем турніру стала команда Хмільницької ДЮСШ, другу сходинку здобула футбольна команда «Авангард» (м. Калинівка), третє місце - команда Калинівської ДЮСШ.

Команди та учасники змагань, які посіли призові місця, нагороджені кубками, медалями та грамотами Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради.

Дякуємо учасникам та вболівальникам турніру за донати на підтримку ЗСУ.

Слава Україні! Героям слава!

*** Захід організовано відділом молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту в партнерстві з відділом культури та туризму міської ради.

Відділ молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень