A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

У спорті сильні: День фізкультури провели незабутньо!

Дата: 12.09.2023 09:16
Кількість переглядів: 49

З нагоди Дня фізичної культури і спорту в Хмільницькій міській територіальній громаді з 8-10 вересня 2023 року проводилися спортивні заходи за участі учнів шкіл, вихованців спортивних клубів, дитячо-юнацької спортивної школи, тренерів, ветеранів спортивного руху.

Захід розпочався 8 вересня у актовій залі Ліцею №1 м. Хмільника  з офіційної церемонії нагородження кращих спортсменів, тренерів та ветеранів спорту. На заході були присутні: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрій  Сташко, начальник Управління  освіти, молоді та спорту міської ради Віталій Оліх. Хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять захисників України, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Заступник міського голови Андрій Сташко привітав присутніх та Хмільницьку громаду з Днем фізичної культури і спорту і відзначив, що в період російської агресії та війни проти України наші спортсмени разом зі своїми наставниками досягли значних успіхів на чемпіонатах України, Європи та світу. Ми пишаємося нашими спортсменами, які досягли високих результатів у спорті.

Після привітання були нагороджені грамотами виконавчого комітету Хмільницької міської ради та вручені сертифікати на виплату винагород спортсменам Хмільницької міської територіальної громади Анастасії Городівській, Дмитру Коломійчуку за зайняте 2 місце на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА, який проходив з 2 по 5 серпня 2023 р. в Об'єднаних Арабських Еміратах (місто Абу-Дабі) та їхнього тренера Городівського Сергія Юрійовича за підготовку спортсменів до чемпіонату світу.

Також нагороджено грамотами виконавчого комітету міської ради та вручено сертифікати на виплату грошових винагород кращим спортсменам, тренерам, вчителям фізичного виховання, фахівцям галузі, які досягли високих результатів у навчально-виховному процесі, обласних і Всеукраїнських спортивних змаганнях за підсумками 2022-2023 навчального року та з нагоди Дня фізичної культури і спорту України.

Для присутніх на заході проведено показові виступи спортсменів клубу з танцювального спорту «ВІЗАРД».

9 вересня на спортивних локаціях Хмільницької ДЮСШ проведено презентацію з таких видів спорту, як шахи, вільна боротьба, бокс, легка атлетика, настільний теніс, футбол, волейбол, а тренери спортивної школи та спортивних клубів територіальної громади провели майстер-класи.

У центральному парку культури та відпочинку імені Т.Г.Шевченка на майданчику соціального проєкту «Активні парки-локації здорової України» координаторка Тая Фельдман провела тренування з гімнастики на свіжому повітрі.

Дякуємо нашим спортсменам, їхнім тренерам, викладачам та ветеранам спорту за високі рейтинги у спорті на місцевому, обласному, всеукраїнському та європейському Олімпі.

Відділ молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень