A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Серпнева конференція освітян - 2023

Дата: 31.08.2023 14:07
Кількість переглядів: 72

IMG-7903

30 серпня 2023 року відбулася традиційна, зігріта теплом останніх літніх днів і любов’ю до професії, освітянська подія - серпнева конференція, у якій взяли участь спеціалісти Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради, фахівці Центру професійного розвитку педагогічних працівників, керівники закладів освіти громади.

   Доповідаючи, начальник Управління освіти, молоді та спорту Віталій Оліх зупинився на викликах та перспективах в освітній галузі, зокрема, облаштуванні укриттів для безпеки учасників навчально-виховного процесу, проаналізував підсумки роботи за минулий навчальний рік, відзначив досягнення педагогів, підкреслив вагому роль вчителя в розвитку української освіти та висловив подяку всім освітянам, які роблять важливу і необхідну роботу в найскладніших умовах - тримають освітній фронт.

     У ході конференції керівники обговорили питання організації інклюзивного освітнього простору, адаптації учнів 5-х класів НУШ в основній школі,  розвитку спортивної галузі громади та роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників як нової інституції в системі освіти.

    Учасники заходу визначили пріоритетні напрямки роботи у 2023-2024 н.р. щодо виконання програми розвитку освіти, реалізації державної політики в системі дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, намітили шляхи вирішення проблем, що стоять сьогодні перед освітянами.

   

 

 Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Хмільницької міської ради»

IMG-7947 IMG-7957 IMG-7970 IMG-7904 IMG-7910 IMG-7917 IMG-7925 IMG-7931


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень