A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

«М’ясо (Яловичина великокускова (обрізна, без кісток) охолоджена, свинина великокускова (обрізна, без кісток) охолоджена, філе куряче охолоджене, стегно куряче охолоджене)»

Дата: 24.03.2023 11:51
Кількість переглядів: 51

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі «М’ясо (Яловичина великокускова (обрізна, без кісток) охолоджена, свинина великокускова (обрізна, без кісток) охолоджена, філе куряче охолоджене, стегно куряче охолоджене)», розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

22000, Вінницька область, місто Хмільник, вулиця Шевченка, 3

Код ЄДРПОУ 04544464

 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «М’ясо (Яловичина великокускова (обрізна, без кісток) охолоджена, свинина великокускова (обрізна, без кісток) охолоджена, філе куряче охолоджене, стегно куряче охолоджене)», код ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо

 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2023-03-21-000061-a

 

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 4 410 000,00 грн. з ПДВ

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

 

Розмір бюджетного призначення: 4 410 000,00 грн.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Термін постачання — з дати укладання договору до 31 грудня 2023 року

Якісні та технічні характеристики заявленої кількості по закупівлі «М’ясо (Яловичина великокускова (обрізна, без кісток) охолоджена, свинина великокускова (обрізна, без кісток) охолоджена, філе куряче охолоджене, стегно куряче охолоджене)» визначені з урахуванням реальних потреб закладів освіти Хмільницької міської ради та оптимального співвідношення ціни та якості, а саме:

 

з/п

Найменування товару

Кількість (кг)

1

Свинина  великокускова (обрізна, без кісток)  охолоджена

М’ясо свинини - охолоджене (з температурою в товщині м’якоті від +4 до 0˚С), великокускове, вищого ґатунку, м’якушеве, безкісткове, поверхня кусків м’яса повинна бути рівна, без сухожилля, грубої сполученої тканини, суглобів, шкіри, жиру та кісток. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення та інше. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса.

10000

2

Яловичина  великокускова (обрізна, без кісток)  охолоджена

М'ясо яловичини – охолоджене (з температурою в товщині м’якоті від +4 до 0˚С), великокускове, вищого ґатунку, м’якушеве, безкісткове, поверхня кусків м’яса повинна бути рівна, без сухожилля, грубої сполученої тканини, суглобів, шкіри, жиру та кісток. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення та інше. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса.

2000

3

Філе куряче охолоджене

10000

4

Стегно куряче охолоджене

6000

 

- термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального строку зберігання відповідного товару, який зазначається у супровідній документації на кожну партію товару або на етикетці і вважається гарантійним терміном, який обчислюється від дати виготовлення;

- продукція повинна постачатися спеціалізованим автотранспортом (фургони-рефрижератори) з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування;

- поставка товару має проводитись не рідше ніж два рази на тиждень  (крім вихідних та святкових днів) по закладах освіти Хмільницької міської ради, згідно їх замовлення, а саме: до 14:00 год. товар має бути переданий  уповноваженому представнику відповідного закладу.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень