A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Бути спортивним і здоровим – модно!

Дата: 10.04.2023 10:04
Кількість переглядів: 47

Здоровий спосіб життя поза всяких сумнівів приносить користь. Дотримуючись  простих принципів, людина  помітно зміцнює свій організм, продовжує молодість, збільшує тривалість  життя. Ці правила включають в себе дотримання режиму правильного й збалансованого харчування, наявність постійної фізичної активності, міцного сну, прогулянок на свіжому повітрі.

Найбільшу роль у питанні підтримки й зміцнення здоров’я людини грає спорт. Саме регулярні заняття спортом підтримують гармонію розвитку кожного, є запорукою прекрасного підвищеного настрою і життєвого тонусу, а також  -  основою для нових звершень, плідної праці та успішного життя.

З метою пропаганди здорового способу життя до Міжнародного дня спорту та Всесвітнього дня здоров’я учні ліцею №2 на чолі з педагогом-організатором Мішарьовою Т.А. створили відеоролик «Здоров’я – найбільша цінність».

 

“Бути спортивним і здоровим – модно” – це має стати життєвим кредо кожного з нас. Треба підкорювати нові висоти в спорті, розвивати свої навички, уміння, досягати поставлених цілей -  і тоді кожен з нас відчуватиме себе здоровішим.


  

  

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень