A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

«Овочі, фрукти та горіхи (цибуля, морква, буряк столовий, капуста, лимони, капуста пекінська, апельсини, банани, часник, яблука, полуниця)»

Дата: 18.02.2022 14:21
Кількість переглядів: 120

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі «Овочі, фрукти та горіхи (цибуля, морква, буряк столовий, капуста, лимони, капуста пекінська, апельсини, банани, часник, яблука, полуниця)», розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

22000, Вінницька область, місто Хмільник, вулиця Шевченка, 3

Код ЄДРПОУ 04544464

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Овочі, фрукти та горіхи (цибуля, морква, буряк столовий, капуста, лимони, капуста пекінська, апельсини, банани, часник, яблука, полуниця)», код ДК 021:2015 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2022-02-16-015399-b

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 814 000,00 грн.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

 

Розмір бюджетного призначення: 814 000,00 грн.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Термін постачання — з дати укладання договору до 30 червня 2022 року

Якісні та технічні характеристики заявленої кількості по закупівлі «Овочі, фрукти та горіхи (цибуля, морква, буряк столовий, капуста, лимони, капуста пекінська, апельсини, банани, часник, яблука, полуниця)» визначені з урахуванням реальних потреб закладів освіти Хмільницької міської ради та оптимального співвідношення ціни та якості, а саме:

Найменування товару

Опис (якісні вимоги)

Кількість

(кг)

Строки та умови поставки

Цибуля

Зовнішній вигляд:

Відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою до 4 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами; без механічних пошкоджень.

Якість - згідно з ДСТУ 3234-95

Пакування Сітка полімерна (8-20 кг)

Розмір цибулин за найбільшим поперечним діаметром для овальних форм/для решти форм, не менше 5,0 см/6,0 см (Вищий товарний сорт)

3000

У березні – червні 2022 року згідно замовлення

 

Урожаю 2021 року.

 

Морква

Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, без механічних пошкоджень,  без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, без ознак загнивання у коренеплоду

Вага коренеплоду має бути не менше 150 гр.

Допускаються коренеплоди з незначними відхиленнями за формою Довжина стержня не менше 10 см. Пакування Сітка полімерна (8-20 кг)

3000

У березні – червні 2022 року згідно замовлення

 

Урожаю 2021 року.

 

Буряк столовий

Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, без механічних пошкоджень  та  ознак загнивання у коренеплоду

Вага коренеплоду має бути 180-400 гр.

Допускаються коренеплоди з незначними відхиленням від норми. Пакування Сітка полімерна (більше 10 кг)

5000

У березні – червні 2022 року згідно замовлення

 

Урожаю 2021 року.

Капуста

Капуста білокачанна має відповідати ДСТУ 7037:2009

Зовнішній вигляд: головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками пакування в сітки. Вага 1 головки не менше 1,5 кг та не більше 3 кг Допускаються головки з незначними відхиленням від вказаної ваги.

Зачистка головки:

Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків

Пакування Сітка полімерна (більше 30кг)

3000

У березні – червні 2022 року згідно замовлення

 

Урожаю 2021 року.

 

Лимони

Без фізичних пошкоджень

Плоди однакові за формою Без стороннього запаху

Упаковані в картонні ящики. ( вагою не менше 150 грам)

1000

У березні – червні 2022 року згідно замовлення

Капуста пекінська

Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, не тріснуті, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками, без зайвої зовнішньої вологи. Повинна мати пухкі качани з гофрованими листками світло-зелених кольорів.  Маса зачищеної головки не менше 1 кг і не більше 2кг.  Допускаються головки з незначними відхиленням від вказаної ваги.

2500

У березні – червні 2022 року згідно замовлення

 

Апельсини

Без фізичних пошкоджень

Плоди однакові за формою Без стороннього запаху.

Упаковані за сортами в картонні ящики. (вагою не менше 180 грам)

3000

У березні – червні 2022 року згідно замовлення

 

Банани

Банани мають бути свіжими, зрілими, чистими відповідати  вимогам діючого санітарного законодавства України.  Без ГМО.Запах і смак-властиві Банану - без стороннього запаху та смаку. Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту. Упаковані в ящик картонний. Розмір одного банану має становити  15 см-25 см.

4000

У березні – червні 2022 року згідно замовлення

 

Часник

Плоди часнику повинні бути сухими, без паростків, без пошкоджень, без ознак гниття і псування, без шкідників та слідів їхніх пошкоджень; без пошкоджень морозами та сонячних опіків, без видимих ознак проростання, без надлишкової вологої поверхні; без землі, високої якості. Згідно з ДСТУ 3233-95

Смак і запах: властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Пакування: фасування в мішках або сітках.

50

У березні – червні 2022 року згідно замовлення

 

Урожаю 2021 року.

Яблука

Яблука стиглі, солодкі. Не в'ялі. Без пошкоджень шкідниками, хворобами і т.д. Без фізичних пошкоджень

Плоди однакові за формою Без стороннього запаху (відповідно до сезону – зимових сортів) Упаковані за сортами в картонні або дерев’яні ящики. Плоди  вагою не менше 160 грам.

5000

У березні – червні 2022 року згідно замовлення

 

Урожаю 2021 року.

Полуниця

Ягоди мають бути цілком розвинені, здорові, свіжі, цілі, зрілі, чисті, без механічних пошкоджень, сухі,  без зайвої зовнішньої вологості, з плодоніжкою. Ягоди від середнього до великого розміру, правильної форми. Без стороннього запаху та (або) присмаку, повинна мати приємний солодкий смак та чудовий аромат.  Забарвлення ягід – однорідне, яскраво-червоне. Не допускаються плоди зів’ялі, м’які, водянисті, запліснявілі, загнивши, пошкоджені комахами-шкідниками або птахами, з механічними пошкодженнями, з зайвою зовнішньою вологістю.  Повинні бути упаковані таким чином, щоб забезпечувалося їхнє належне зберігання, в ящики ємкістю не більше ніж 2  кг. Тара повинна бути міцною, сухою, чистою, без сторонніх запахів. Без ГМО.

500

У березні – червні 2022 року згідно замовлення

 

Урожаю 2022 року.

 

- продукція повинна постачатися у спеціалізованому автотранспорті (фургон-рефрижератор) з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування;

- поставка товару має проводитись два рази на тиждень  (крім вихідних та святкових днів) по закладах, які вказані у додатку №4 до тендерної документації, згідно замовлення, а саме: до 14:00 год. товар має бути переданий  уповноваженому представнику відповідного закладу;

- доставка та розвантаження товару здійснюється за рахунок та силами постачальника на складські приміщення Замовника.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень