A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

«Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб пшеничний цільнозерновий (різаний, в упаковці), батон (різаний, в упаковці), булочки)»

Дата: 08.02.2022 14:20
Кількість переглядів: 145

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб пшеничний цільнозерновий (різаний, в упаковці), батон (різаний, в упаковці), булочки)», розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

22000, Вінницька область, місто Хмільник, вулиця Шевченка, 3

Код ЄДРПОУ 04544464

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб пшеничний цільнозерновий (різаний, в упаковці), батон (різаний, в упаковці), булочки)», код ДК 021:2015 15810000-9 - Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2022-02-02-014593-b

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 558 000,00 грн.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

 

Розмір бюджетного призначення: 558 000,00 грн.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Термін постачання — з дати укладання договору до 31 грудня 2022 року

Якісні та технічні характеристики заявленої кількості по закупівлі «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб пшеничний цільнозерновий (різаний, в упаковці), батон (різаний, в упаковці), булочки)» визначені з урахуванням реальних потреб закладів освіти Хмільницької міської ради та оптимального співвідношення ціни та якості, а саме:

з/п

Найменування товару

Кількість

1

Хліб пшеничний цільнозерновий,      виготовлений з пшеничного борошна цільнозернового, відповідає вимогам встановленими ДСТУ або ТУ, з високим вмістом харчових волокон та з обмеженим вмістом солі, який не перевищує 0,45 грамів на 100 грамів хліба. Вага одиниці не менше 0,9кг. Пропечений не вологий на дотик. Гладкий, без великих тріщин та підривів, без забруднень та без будь-яких інших сторонніх домішок. Без стороннього запаху і присмаку, без підгорілості. Різаний. Хліб повинен бути упакованим герметично, поштучно, з вказівкою дати виготовлення та даних про виробника та кінцевою датою споживання.

18000 кг

2

Батон (різаний, в упаковці)  - подовжено-овальної форми виготовлений з борошна вищого сорту, скоринка – без великих тріщин, і підривів. Забарвлення скоринки – золотисто – жовте. М’якушка батона має бути гарно пропечена, еластична, не крихка, рівномірно розпушена.

Хліб повинен бути упакованим герметично, поштучно, з вказівкою дати виготовлення та даних про виробника та кінцевою датою споживання.

1000 кг

3

Булочка повинна бути формова, не солодка, виготовлена з борошна пшеничного першого ґатунку та мати вагу не менше 50 грам.

40000 шт.

 

 

- термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 90% від загального строку зберігання відповідного товару, який зазначається у супровідній документації на кожну партію товару або на етикетці і вважається гарантійним терміном, який обчислюється від дати виготовлення;

- продукція повинна постачатися у спеціалізованому автотранспорті з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування;

- поставка товару має проводитись кожного дня  (крім вихідних та святкових днів) згідно замовлення по закладах освіти, які вказані у додатку №4 до тендерної документації, а саме: до 08:00 год. товар має бути переданий  уповноваженому представнику відповідного закладу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень