A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі «Оброблені фрукти та овочі (Томатна паста, огірки консервовані, помідори консервовані, квасоля консервована, кукурудза консервована, горошок зелений консервований, повидло, сухофрукти, родзи

Дата: 07.06.2021 12:38
Кількість переглядів: 245

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

22000, Вінницька область, місто Хмільник, вулиця Шевченка, 3

Код ЄДРПОУ 04544464

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Оброблені фрукти та овочі (Томатна паста, огірки консервовані, помідори консервовані, квасоля консервована, кукурудза консервована, горошок зелений консервований, повидло, сухофрукти, родзинки), код ДК 021:2015 15330000-0  Оброблені фрукти та овочі

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2021-06-05-000206-b

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 317 400,00 грн.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

 

Розмір бюджетного призначення: 317 400,00 грн.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Термін постачання — з дати укладання договору до 31 грудня 2021 року

Якісні та технічні характеристики заявленої кількості по закупівлі «Оброблені фрукти та овочі (Томатна паста, огірки консервовані, помідори консервовані, квасоля консервована, кукурудза консервована, горошок зелений консервований, повидло, сухофрукти, родзинки)»  визначені з урахуванням реальних потреб закладів освіти Хмільницької міської територіальної громади та оптимального співвідношення ціни та якості, а саме:

Лот 1 - Томатна паста, огірки консервовані, помідори консервовані, квасоля консервована, кукурудза консервована, горошок зелений консервований

 

Найменування товару

Опис (якісні вимоги)

Фасування

Кількість

Томатна

паста

25% сухих речовин густа паста, червоного кольору без ГМО, барвників  та консервантів

Скляна банка не менше 480 г

1500 шт.

Огірки консервовані

Огірки невеликого розміру консервовані без додавання оцтової кислоти

Скляна банка не менше 3 л

500 шт.

Квасоля консервована

Виготовлена згідно ДСТУ 6074:2009 або ТУ У  біла натуральна без томату, без ГМО та консервантів

Скляна банка не менше 450 г

1200 шт.

Горошок зелений консервований

Виготовлений із мозкових сортів згідно ДСТУ без ГМО та консервантів

Жерстяна банка не менше 420 г

1200 шт.

Кукурудза

консервована

Виготовлена згідно ДСТУ  без ГМО та консервантів

Скляна  або жерстяна банка  не менше 340 г

1200 шт.

Помідори консервовані

Цілі плоди  невеликого розміру червоного кольору не розварені,  консервовані (з лимонною кислотою)  без додавання оцту

Скляна банка не менше 3 л

500 шт.

 

- продукція повинна постачатися у спеціалізованому автотранспорті (фургон) з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування;

- поставка товару має проводитись два рази на тиждень  (крім вихідних та святкових днів) по закладах освіти, які вказані у додатку №4 до тендерної документації, згідно замовлення, а саме: до 14:00 год. товар має бути переданий  уповноваженому представнику відповідного закладу;

- доставка та розвантаження товару здійснюється за рахунок та силами постачальника на складські приміщення Замовника;

- строк придатності товару на день поставки має становити не менше 80% від загального терміну придатності.

 

Лот 2 - Повидло, сухофрукти, родзинки

 

Найменування товару

Опис (якісні вимоги)

Фасування

Кількість

Повидло

Повидло виготовлено із яблук  (без барвників та консервантів)

Скляна банка не менше 500 г

1300 шт.

Сухофрукти

Сушені фрукти (яблуко, слива, груша) або суміш сухофруктів (можлива із додаванням шипшини або інших натуральних плодів). Не повинно бути ознак порчі на сухофруктах.

Мішок поліетиленовий або паперовий ящик не менше 10 кг

1500 кг

Родзинки

Родзинки виготовлені із винограду білих або зелених сортів. Колір від золотисто-жовтого до   коричневого.

Поліетиленова упаковка вагою 100-500 г

700 кг

 

- продукція повинна постачатися у спеціалізованому автотранспорті (фургон) з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування;

- поставка товару має проводитись два рази на тиждень  (крім вихідних та святкових днів) по закладах освіти, які вказані у додатку №4 до тендерної документації, згідно замовлення, а саме: до 14:00 год. товар має бути переданий  уповноваженому представнику відповідного закладу;

- доставка та розвантаження товару здійснюється за рахунок та силами постачальника на складські приміщення Замовника;

- строк придатності товару на день поставки має становити не менше 80% від загального терміну придатності


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень