A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Зустріч міського голови з випусниками Хмільницької міської ТГ

Дата: 25.06.2021 14:14
Кількість переглядів: 210

Міський голова Микола Юрчишин зустрівся із учнями-медалістами та директорами шкіл.

22 випускників закладів освіти Хмільницької  громади отримали золоті та срібні медалі, а також подяки міського голови за особливі успіхи в навчанні.

Зустріч для медалістів організували в незвичному форматі. Спілкування було у дружньому колі та сприяло неформальному діалогу.   

Розпочав розмову міський голова, який звернувся так: 

·        У вас є мрія.  Вона привела  до вершин успіху. Знаю, щоб досягти, треба ставити цілі і працювати. Разом із вами докладали свого фаху вчителі, своїх зусиль і терпіння – ваші батьки. Будьмо вдячними їм. Пишайтеся, що ви українці, що ви - хмільничани! І те, що задумали, досягайте!  Не має перешкод, якщо вірити у свою мрію! 

Юні інтелектуали прийшли на розмову з міським головою у  супроводі директорів шкіл громади.

Начальник Управління освіти, молоді та спорту міської ради Галина Коведа запропонувала, щоб спершу керівники навчальних закладів представили своїх лідерів та розповіли про їхні успіхи.

-     Ми живемо в час змін: змінюємося ми і час змінює нас. Мені сподобалося, що наш захід пройшов у форматі “Real talk» - без офіціозу, було живе спілкування: з питаннями, відповідями, планами на майбутнє… Говорили про життєві цілі та цінності, моральні якості,  про захоплення, про те, чи хотіли б після завершення навчання наші випускники повернутися до рідного міста… Приємно, що молодь бачить своє майбутнє у рідному Хмільнику і хоче реалізовувати себе у своїй громаді… Бажаю всім успіху! Навчайтеся і повертайтесь додому! – каже міський голова Микола Юрчишин.

  

На завершення, щоб тримати світлі миті цієї розмови у своїй пам’яті, всі разом зробили спільне фото.

Офіційне джерело: ХМІЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА (ekhmilnyk.gov.ua)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень