A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Шановні випускники!

Дата: 25.06.2021 13:43
Кількість переглядів: 322

Випускний вечір – це зворушливе свято, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. Для кожного з Вас школа – це вірні друзі, перші вчителі, найяскравіші враження і незабутні спогади. Тепер попереду – непросте доросле життя, нові можливості й перспективи.

Закінчення школи та свідоцтво про здобуття повної загальної середньої  освіти для Вас, випускників, – це своєрідна перепустка у країну Дорослих, де потрібно складати екзамени новому Учителю, ім’я якого – ЖИТТЯ.   Віримо, що Вам не забракне сміливості та наполегливості, Ви твердо будете йти до обраної мети та реалізуєте свої здібності і таланти. 

Висловлюємо щиру подяку всім освітянам Хмільницької міської територіальної громади за щоденну віддану працю, за терпіння і віру у здібності й та­ла­н­ти кожного учня, за знання і досвід, за те, що для своїх вихованців Ви стали щирими друзями, мудрими наставниками і порадниками.

Вітаємо  батьків сьогоднішніх випускників. Разом зі своїми дітьми Ви пройшли цей довгий і непростий шлях, раділи першим здобуткам та підтримували у хвилини невдач, своєю безмежною та відкритою любов’ю надавали сил і натхнення на нові звершення.

Шановні випускники, прийміть найщиріші вітання з нагоди свята. З вірою у завтрашній день, впевненістю у власні сили, крокуйте в щасливе мирне майбутнє. Нехай Ваша доля стелиться щедрим українським рушником, прикрашеним добром та здоров’ям, слугує оберегом від зла. А поряд невпинно крокують материнська мудрість, наснага, доброта та щирість.

Переконані, що Ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до рідної домівки, а набуті знання й уміння Ви вміло спрямуєте на благо рідної громади та нашої держави. Примножуйте славу рідної землі, бо народилися ви і зростали у незалежній Україні, яку віками виборювали наші Герої. Будьте гідними їх послідовниками та справжніми громадянами, гордо несіть славу минулих поколінь та творіть нову величну історію нашої держави!

 

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень