A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Освітяни громади діляться досвідом організації виховної роботи

Дата: 14.06.2021 17:41
Кількість переглядів: 287

  14  червня 2021 року на базі Комунальної установи  «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»  відбувся онлайн вебінар заступників директорів з навчально-виховної, виховної роботи та педагогів-організаторів закладів освіти Хмільницької міської територіальної громади на тему «Організація виховної роботи в закладах освіти в умовах карантину».

   Роботу розпочала консультант Центру Майя Бєляєва, яка наголосила на актуальності теми та зауважила, що основним завданням закладу  є виховання свідомого громадянина, патріота, набуття молоддю соціального досвіду, високої культури спілкування, духовності та фізичної досконалості, тому карантин не може стати перепоною для формування правильних цінностей та всебічного розвитку здобувачів освіти. 

    Досвідом організації виховного процесу в умовах пандемії поділились Войтова О.В. ( заступник директора з виховної роботи КЗ «НВК: ЗШ І-ІІІ ступенів-гімназія № 1»), Гаврилюк О.Б. ( заступник директора з виховної роботи КЗ «Сьомацький ЗЗСО І-ІІІ ступенів»), Захаров О.В. (заступник директора з виховної роботи КЗ «Лозівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів»), Балко Л.М. (заступник директора з виховної роботи КЗ «Широкогребельський ЗЗСО І-ІІІ ступенів») та Нагорнюк Г.С. (заступник директора з виховної роботи КЗ «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3»).

   Колеги обговоривши виступи, висловили власні думки та ідеї та дійшли висновку, що навіть дистанційний виховний процес може бути якісним, цікавим та результативним.

 

КУ  «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради» 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень