A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Міжнародним днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2021 15:10
Кількість переглядів: 288

Дорогі діти! Шановні батьки!

Щиро вітаємо вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!

Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Ми, дорослі, робимо усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю, саме для цього всі ми живемо та працюємо. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє Хмільницької територіальної громади і всієї України, яке формується у сьогоденні. Тому святий обов’язок кожного дорослого подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей нашого цвіту нації. Від нас залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої держави, нашої Планети. Тому зичимо вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів. Нехай дитинство буде захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!

Щастя вам, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!

 

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень