A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Привітання зі святом Останнього дзвоника

Дата: 31.05.2021 10:13
Кількість переглядів: 328

Дорогі випускники, школярі,шановні колеги та батьки!

Від щирого серця вітаємо всіх вас зі святом Останнього дзвоника!

Від щирого серця вітаємо всіх із закінченням навчального року.

З теплом сонячних травневих днів нерозривно пов’язане чудове шкільне свято Останнього дзвоника. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні школярів: взято ще одну сходинку на шляху пізнання. Нехай  літні канікули нададуть змогу відпочити, загартувати себе, набратися сил перед початком нової  подорожі країною Знань.

  Традиційно хвилюючі почуття переповнюють випускників, які сьогодні прощаються зі школою та стартують у незвідане самостійне життя.

Дорогі випускники! Збігли і залишилися в минулому ваші шкільні дні і роки – безтурботна, весела, щаслива пора життя, сповнена мріями та сміливими планами. Попереду – великі перспективи практичної реалізації набутих знань, опанування обраного фаху, вершин і досягнень дорослого та нелегкого життєвого шляху.  Нехай мелодія шкільного дзвінка залишиться для вас солодким спогадом про дитинство, а попереду буде доросле життя, повне добрих вчинків та радісних переживань.  Бажаємо кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути  справжніми патріотами, які творять нову історію,  де  чисте і світле майбутнє, непохитної віри у себе, лише власним розумом та власними руками творити своє майбутнє, будувати цивілізовану Українську державу.

У цей святковий день хочеться висловити слова щирої вдячності усім працівникам освіти за самовіддану і натхненну працю, за любов до своїх вихованців. Низький уклін вам, дорогі вчителі! Ви подарували учням не лише міцні знання, але й тепло своїх сердець, частинку власної душі, навчили їх любити свій рідний край, цінувати батьків та сміливо крокувати у незвідане майбутнє. Своєю невтомною працею ви допомагаєте дітям пізнавати світ, прищеплюєте найвищі моральні цінності.

Бажаємо всім міцного здоров’я та особистого щастя, мира і злагоди, сімейного добробуту, здійснення усіх мрій і нових перемог!

 

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень