A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Відеолекторій «Земля – наш спільний дім»

Дата: 20.04.2021 17:30
Кількість переглядів: 286

 

     20 квітня 2021 року КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»  провів відеолекторій «Земля – наш спільний дім», до якого запросив вчителів географії, біології, екології, природознавства та учнів старших класів закладів освіти Хмільницької міської територіальної громади.

     Майя Бєляєва, консультант Центру наголосила на актуальності теми та зауважила, що Міжнародний День Землі – це день єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища, збереження природних ресурсів і щедрот, якими наділила нас природа.

   Роботу відеолекторію продовжили колеги освітяни. Так, Сташко О.В., вчитель географії (ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4) розповіла про історію свята та заходи, що відбуваються у цей день в різних країнах світу. Кулініч О.М., вчитель біології, Винокурова І.В., вчитель хімії та біології, Шушкевич Л.В., вчитель географії (НВК: ЗШ І-ІІІ ступенів-гімназія № 1) та Цимбалюк Г.В., вчитель біології (КЗ «Широкогребельський ЗЗСО І-ІІІ ступенів») звернули увагу на екологічні проблеми сьогодення, познайомили слухачів з представниками флори і фауни Подільського краю, які занесені до Червоної книги, та презентували проекти-дослідження учнів.

    На завершення Бєляєва М.М. підсумувала, що долучившись до міжнародної ініціативи ми нагадали усім, що планета, яка дарує нам життя, унікальна, неповторна і має велику потребу у турботі та захисті.

   Яким буде ХХІ століття – залежить від нас. Памятаймо, що Земля – наш спільний дім, а берегти його – наш обовязок!

 

 

 

 

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради» 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень