A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Завершилася благодійна акція «Великодня листівка своїми руками»

Дата: 20.04.2021 16:16
Кількість переглядів: 630

     Комунальна установа « Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради» повідомляє про завершення благодійної акції « Великодня листівка своїми руками», яка проводилася за підтримки Хмільницького міського голови Миколи Юрчишина , у партнерстві з Управлінням освіти, молоді та спорту міської ради , відділу інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради.

      На адресу Центру надійшло 258 малюнків, листівок із вітаннями, поробок та навіть вишитий рушник. Висловлюємо щирі слова вдячності дітям, учителям, батькам, що долучились  до  акції. Адже день Христового Воскресіння , Великдень – одне з найбільших українських свят, яке символізує перемогу життя над смертю, добра над злом, любові над ненавистю, весняного тепла над зимовим холодом. Відомо, що добрі справи не вимагають матеріальних затрат, адже доброта в основі своїй безкорислива, а милосердя – безкінечне.

       Усі, хто взяв участь у благодійній акції, відчули потребу творити добро. З любов’ю, повагою і вірою в перемогу учні, батьки та педагогічні колективи закладів освіти Хмільницької міської територіальної громади  допомагають нашим воїнам, котрі є учасниками бойових дій на сході України. Адже саме в такі дні серця наших дітей як ніколи відкриті для добрих справ. Сподіваємось, що передані з любов’ю подарунки донесуть героям тепло дитячих долонь, а щира віра та підтримка наблизить перемогу України.  Разом з подарунками школярі передали нашим воїнам-захисникам побажання миру та швидшого повернення додому.

    Учасники благодійної акції отримають подарунки від міського голови  Миколи Юрчишина та будуть відзначені подяками Центру.

      Щиро вітаємо усіх зі Світлими Великодніми Святами. З настанням Пасхальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю. Тож направимо наші молитви на добрі справи і світлі помисли. Бажаємо добра, радості, благополуччя, миру і спокою в душі, Божого благословіння!

 

 

 

 

 

     Комунальна установа « Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень