A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Мама, тато, я – спортивна сім'я

Дата: 19.04.2021 13:25
Кількість переглядів: 633

16 квітня  в м. Хмільнику в спортивному залі ДЮСШ був проведений  фізкультурно-оздоровчий захід Хмільницької міської територіальної громади «Мама, тато, я – спортивна сім'я» з нагоди Міжнародного дня сім’ї.  На спортивний майданчик вийшли команди сімей, діти яких навчаються в загальноосвітніх навчальних закладах  територіальної громади. Захід проводився без глядачів та з дотриманням рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів в деяких закладах фізичної культури та спорту на період карантину.

З привітальним словом до учасників спортивно-оздоровчого заходу звернувся начальник відділу молоді та спорту, Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради Віталій  Пачевський, який зазначив, що змагання проводяться з метою формування у населення, особливо у дітей, свідомої потреби до занять фізичною культурою і спортом, зміцнення родинних стосунків, пропаганди здорового способу життя. Учасникам змагань побажав успіхів, спортивної наснаги  і щоб чесна і безкомпромісна боротьба визначила того, хто гідний звання переможця.

Змагання проходили з п’яти видів Програми:

  • Естафета «Флорбол»;
  • Естафета «Піраміда»;
  • Естафета «Влучний кидок»;
  • Естафета «Сила в єдності»;
  • Естафета «Єралаш»;

Всі учасники проявили спортивну майстерність, вправність та злагодженість.

Переможцями змагань стала сім'я Табуленко представники комунального закладу «Порицький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів», 2-ге місце зайняла сім'я Сидоренко представники комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3» м.Хмільника, 3-є місце зайняла сім'я Космінських представники комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2» м. Хмільника.

 Переможці,  призери та учасники змагань  були нагороджені грамотами, медалями, та спортивними призами.

 Переможці змагань мають можливість прийняти участь в обласному спортивно-оздоровчому заході «Мама, тато, я - спортивна сім'я», які відбудуться 24 квітня 2021 року у м. Вінниця. То ж побажаємо сім'ї Табуленко в складі: тато – Михайло, мама – Марія, дитина – Максим, добре підготуватись та перемогти на обласних змаганнях. 

 Учасники змагань висловили вдячність організаторам змагань Управлінню освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради,  колективу Хмільницької ДЮСШ, які зробили все для того, щоб, учасникам було комфортно та цікаво в ході проведення заходу.

 

 

 

Відділ молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської Хмільницької міської ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень