A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Міський семінар практикум «Я особистість. Я в колективі»

Дата: 02.12.2020 16:53
Кількість переглядів: 215

      

2 грудня 2020 року на базі комунальної установи «Центру професійного розвитку педагогічних працівників» проведено  онлайн-навчання  з учителями початкових класів закладів освіти Хмільницької міської ОТГ по апробації авторської програми практичного психолога ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4  Ходак Софії на тему «Я особистість. Я в колективі» за програмою «Нові технології у новій школі» , а також надання методичних порад щодо досягнення цілей навчання, виховання і розвитку дитини.

У форматі відеоконференції Google Meet  Ходак Софія продемонструвала  свої напрацювання  та сучасні форми організації роботи з дітьми.  Поділилася методичними порадами щодо визначення типу сприйняття інформації дитини методом спостереження.  

Спільно з директором Центру Світланою Ілюхіною психолог провела ряд вправ та змоделювали ігрові моменти  для педагогічних працівників з метою ознайомлення їх з різними типами сприйняття інформації .

В інтерактивному форматі вчителі  ділились особистим досвідом і професійними знаннями і вміннями.

Після спільної роботи всі прийшли до думки, що педагогу краще будувати стосунки з учнем, якщо він знає, до якої категорії належить  та чи інша  дитина, як правильно заохочувати дитину і, навіть, у якій формі зробити їй зауваження.  

Тож  вчимося  розуміти один одного, тоді наше  життя і життя наших учнів буде набагато цікавіше та змістовніше!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень