A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Працюємо в онлайн-режимі. Методичний дайджест для вчителів математики

Дата: 25.11.2020 16:48
Кількість переглядів: 260

    25 листопада 2020р. на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради» відбулася онлайн-зустріч з учителями математики освітніх закладів Хмільницької міської ради на тему «Державний стандарт базової середньої освіти. 5-9 класи Нової української школи» та надання методичної допомоги вчителям при підготовці випускників  до ЗНО з математики.

      Модератором зустрічі була директор ЦПРПП   Світлана Ілюхіна, яка у форматі онлайн-трансляції  в теоретичному блоці ознайомила педагогів з цілями, ціннісними орієнтирами та циклами базової освіти.

     Всі учасники зустрічі були налаштовані на плідну співпрацю, брали активну участь в обговоренні та аналізі представленого матеріалу.

   Учасники експрес-наради виробили алгоритм подальших дій та основні рекомендації по підготовці до ЗНО з математики. Акцентували увагу на загальних вимогах до виконання завдань з розгорнутою відповіддю.

   За результатами засідання вчителі математики закладів освіти Хмільницької міської ради отримали необхідні інформаційні і методичні матеріали.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень