A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Онлайн консультація для керівників закладів освіти

Дата: 09.02.2021 16:14
Кількість переглядів: 226

       09 лютого 2021 року на базі КУ « Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради» за участю Бєляєвої Майї Миколаївни , консультанта Центру, проведено онлайн консультацію для керівників закладів освіти Хмільницької міської територіальної громади на тему «Атестація педагога як результативний показник фахового зростання в умовах освітніх новацій».

      Майя Миколаївна зауважила , що атестація педагогічного працівника - це важливий засіб підтримки академічних та професійних стандартів, оцінка реального стану організації і здійснення освітнього процесу, наголосила на тому, що атестація повинна ґрунтуватись на принципах демократизму, колегіальності, безперервної освіти і самовдосконалення. Консультант окреслила основні аспекти організації атестації, розповіла про нові стандарти та перспективи, визначила покроковий алгоритм її проведення у закладі освіти.

         Учасники заходу ознайомились із зразками оформлення атестаційних документів,вимогами до оформлення нагородних матеріалів,обмінялись власним досвідом роботи та зробили висновок,що атестація підвищує статус педагогічної професії,стимулює діяльність педагога. Отже, можна стверджувати, що атестація - це підсумок професійної майстерності педагогічного працівника, демонстрація його найкращих умінь.

 

 

 

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень