A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Святий Миколай до нас у гості завітай

Дата: 18.12.2020 15:53
Кількість переглядів: 208

Фото без опису

     Настав  чарівний і довгоочікуваний день – святого Миколая. Цієї днини  Миколай Чудотворець  близький до нас як ніколи!  Сьогодні він почує і  виконає всі наші прохання і бажання …   Найбільш щиро,  з  великим захопленням  і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони  найбільше чекають на це свято. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість  Миколай приносить їм подарунки.

   Цікаво та весело 18 грудня пройшло свято Миколая у всіх освітніх закладах міста Хмільника. Щороку у переддень Святого Миколая  у
дітей багато гостей. Вони приходять до наших вихованців з відкритим
серцем, щирими словами та подарунками. Цей рік не став винятком. Завдяки чуйності, милосердю та любові добрих  людей, народному депутату України Петру Юрчишину  та міському голові Миколі Юрчишину, наші вихованці  отримали  солодкі подарунки.

    Батьки, педагогічні працівники  та вихованці щиросердечно дякують за подарунки  нашим меценатам.  Кажуть, добро вимірюється вчинками, і робити його треба сьогодні, не відкладаючи на завтра.

    Бажаємо цим добропорядним і щедрим людям міцного здоровя, родинного тепла, Божої ласки. Нехай Ваші благородні справи й надалі примножують добро на Землі!

    Дай Боже, щоб в наступному році всім дітям і дорослим Святий Миколай приніс здоровя і щастя, натхнення і злагоду,  любов до ближнього й миру в Україні.

    Управління освіти Хмільницької міської ради  щиро вдячне  спонсорам-благодійникам за подарунки дітям.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень