A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Зі святом Останнього дзвоника

Дата: 29.05.2020 14:50
Кількість переглядів: 248

Подає в ранковій тиші школа

Дзвоника останні позивні...
І на серці терпко, як ніколи:
Ти ще учень й одночасно - ні.

       Шановна Хмільницька  громадо! Щиро вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року!

    Для кожного він  лунав цього року по-різному. Для дітейце нова валіза знань, для вчителівгордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

     А для випускників шкільний дзвінок пролунав востаннє, нагадуючи про те, що дитинство закінчилося і вони стали дорослими, самостійними людьми.

Нехай відлуння  останнього  дзвоника  для вас залишиться спогадом про безтурботне, щасливе дитинство. Ви вирушаєте у доросле життя. Бажаємо, щоб цей  шлях був сповнений гарними подіями  та здобутками.   Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте успішну долю, будете гідними творцями свого життя. Адже ви – надія нашої країни, люди, від яких залежить, якою в майбутньому стане Україна.

 Висловлюємо безмежну подяку вчителям за їх щоденну самовіддану, невтомну творчу роботу, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів. Щиро зичимо, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець.
Тому щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, добра, щастя, здійснення найзаповітніших мрій, натхнення і нових звершень!

 

Управління освіти Хмільницької ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень