A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Першовересень строкатий завітав до нас на свято

Дата: 01.09.2020 13:11
Кількість переглядів: 258

      Перше вересня –  завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником. 

       Традиційно 1-го вересня  на території закладів освіти Хмільницької міської  ОТГ  збиралися  учні, вчителі, батьки, але цьогорічне святкування відрізнялося від попередніх креативністю та інноваційним наповненням через карантинні обмеження.  Святкували в межах класу, своїми маленькими шкільними родинами, щоб не наражати один одного на небезпеку. Учителі проявили свою креативність і творчий підхід до справи: вони організували  уроки-квести й уроки-віртуальні подорожі, уроки-ігри й уроки-змагання.

       У новому навчальному році за шкільні парти сіли 306 першокласників, які  з нагоди свята  отримали подарунки від народного депутата України Петра Юрчишина та депутата Віницької обласної ради Миколи Юрчишина. Діти були неймовірно раді дарункам. Педагогічні та батьківські колективи висловлюють  вдячність за піклування про маленьких хмільничан та небайдужість до шкільної освіти.        

        Багато років поспіль у День Знань наші першокласники радіють подарункам від меценатів, які стануть корисними під час освітнього процесу. Щира Вам подяка за традиційну колосальну підтримку, шановні Петро Васильович та Микола Васильович!

 


Управління освіти Хмільницької міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень