A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Презентаційний меседж

Дата: 04.02.2021 12:15
Кількість переглядів: 228

03 лютого 2021 року на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» проведено презентаційний меседж вихователя-методиста ДНЗ №3  «Сонечко» Бялківської Наталії  Миколаївни на тему  «Впровадження програми соціальної та фінансової освіти «Афлатот» в         ДНЗ №3  м.Хмільника»  за участю директорів та вихователів закладів дошкільної освіти Хмільницької міської ТГ.

Наталія Миколаївна розповіла,що програма «Афлатот»- це освітня програма,яка формує в дошкільників ази соціальної та фінансової грамотності , а раннє дитинство є найбільш сенситивним періодом для початку соціального та фінансового навчання. І оскільки в останні роки  потреба фінансового навчання дітей стає  все більш очевидною, то основне завдання реалізації програми « Афлатот» - це допомогти дітям усвідомити їх потенціал для того, щоб зробити світ кращим за допомогою економічної освіти.

Бялківська Н.М. ознайомила колег з системою роботи педагогічного колективу щодо використання інноваційних педагогічних технологій з володіння основами фінансової грамотності дітей.

Учасники семінару  переглянули заходи,проведені в ДНЗ в рамках впровадження програми «Афлатот» та переконались , що вона дасть можливість :

  • бути нашим дітям впевненими у  собі;
  • розуміти ,що надії і мрії здійсненні;
  • навчитися цінувати та захищати матеріальні та нематеріальні цінності;
  • сприймати себе як активного члена суспільства.

 

КУ « Центр професійного розвитку педагогічних працівників»

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень