A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Педагогічна майстерня вчителів початкових класів

Дата: 04.03.2021 09:56
Кількість переглядів: 339

4 березня 2021 року на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради» працювала педагогічна майстерня «Розвиток емоційного інтелекту молодших школярів в освітньому процесі», до якої колег запросила Осадчук Л.М., вчитель початкових класів КЗ «Березнянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів».

Людмила Миколаївна переконливо довела, що у вчителя початкових класів має бути арсенал методів, які сприяють не тільки здійсненню ефективної організації навчання учнів, їх творчої діяльності на уроках та в позакласній роботі, а й розвитку емоційної сфери дитини. Вчителька проаналізувала питання розвитку емоційно-чуттєвої сфери в молодшому шкільному віці та розкрила шляхи їх практичного впровадження. Робота з емоційного розвитку молодших школярів має бути побудована на основі ігрових прийомів і технік, із урахуванням концепції базових емоцій, розрахована на оволодіння засобами розуміння своїх переживань і емоцій іншого, сприяти збагаченню емоційного досвіду дітей молодшого шкільного віку.

Спілкування сприяло підвищенню психолого-педагогічної грамотності педагогів, формуванню їх уявлення про значущість та прийоми розвитку емоційного інтелекту. Учасники відзначили практичну спрямованість та доцільність таких зустрічей.

 

 

 

 

 

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень