A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Особливості проведення ЗНО у Хмільнику

Дата: 11.06.2020 09:40
Кількість переглядів: 255

Управління освіти Хмільницької міської ради інформує учасників тестування та громадськість ОТГ, що підчас проведення основної сесії ЗНО в Хмільнику будуть працювати 3 пункти тестування

Мережа пунктів проведення ЗНО – 2020 у

м. Хмільник визначених УЦОЯО

 

№ пункту ПЗНО

Назва пункту проведення ЗНО

39

Комунальний заклад "Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія № 1 м. Хмільника Вінницької області"

40

Комунальнийзаклад "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 м.Хмільника Вінницької області"

41

ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"

У вказаних закладах учні м.Хмільника, Хмільницького та Літинського районів складатимуть ЗНО з української мови та літератури 30.06.2020р., а також історію України 09.07.2020р.

Пункти тестування будуть забезпечені безконтактними термометрами, дезинфікуючими засобами, антисептиками, певною кількістю засобів індивідуального захисту. У пунках тестування буде проводитись вологе прибирання та провітрювання приміщень відповідно до рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання. Кожний, хто буде проходити процедуру пробного та основного тестування, повинен подбати про свою безпеку: зберігати соціальну дистанцію при вході і виході з пункту тестування,  мати  при собі захисні маски та рукавички, прибути на пункт тестування відповідно до часу, який вказаний в його запрошенні - перепустці.

Управління освіти Хмільницької міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень