A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Обласний Форум «Ми-Українці!» 2020

Дата: 18.11.2020 09:35
Кількість переглядів: 260

16, 17 листопада  учні КЗ «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 м. Хмільника» взяли активну участь у проведенні п’ятого обласного Форуму  українських патріотичних справ дітей та учнівської молоді «Ми – Українці!»

На форум, який проводився в онлайн-форматі, зібралася учнівська молодь з різних куточків Вінницької області.

З вітальним словом до учасників звернулися  заступник директора Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА Олена Чорна та  директор обласного центру туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій Лідія Юхнович.

Програмою форуму було передбачено засідання за тематичними секціями. Учень 10 класу  Клешко Владислав   успішно   презентував   роботу закладу  у секції №1 «Допризовна підготовка учнівської молоді під час вивчення предмету «Захист України». Участь дітей та учнівської молоді в позаурочний час у гуртках, пов’язаних з військово-обліковими спеціальностями.» Учениця 10 класу  Чиж Аліна   взяла активну участь у роботі секції №2 «Відзначення визначних подій українського державотворення»

В ході Форуму учасники виступали з доповідями, обмінювались  досвідом, обговорювали важливі питання національно-патріотичного виховання в школі. Захід пройшов на високому організаційному і науковому рівні у теплій та доброзичливій атмосфері.

                                                           

Адміністрація ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень