A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Конференція керівників закладів освіти Хмільницької міської ОТГ

Дата: 28.08.2020 20:09
Кількість переглядів: 266

     28 серпня 2020 року в приміщенні міської ради відбулася  освітянська серпнева конференція. У роботі взяли участь міський голова Сергій Редчик, начальник управління освіти Галина Коведа, заступника начальника відділу  Держпродспоживслужби Алла Чорна, спеціалісти та методисти управління освіти, керівники закладів освіти.

       З вітальним словом до присутніх звернувся очільник міста та подякував усім педагогічним працівникам за вагомі здобутки освітньої галузі.

      Про підсумки роботи за минулий 2019-2020 н.р та перспективи розвитку освіти на 2020-2021 н.р. розповіла у своєму виступі Галина Коведа. Звернула увагу на готовність закладів освіти до початку роботи, зміцненню матеріально-технічної бази, проаналізувала результати ЗНО з основних предметів. Особлива увага була приділена організації освітнього процесу в умовах пандемії.

      Алла Михайлівна наголосила на дотриманні основних вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020р. № 50 та створенні безпечних умов для всіх учасників освітнього процесу.

     Завідувач міського методичного кабінету Світлана Ілюхіна та методист Надія Гилюк ознайомили присутніх з методичними рекомендаціями МОН України щодо викладання навчальних предметів у поточному навчальному році.

    На завершення  начальник управління освіти побажала успішного навчального року, цікавої подорожі у Країну знань та міцного здоров’я.

 


Управління освіти Хмільницької міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень