A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Інформаційний вебінар

Дата: 10.02.2021 18:07
Кількість переглядів: 232

 

    10 лютого 2021 року на базі КУ « Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради» проведено інформаційний  вебінар за участю вчителя - логопеда КУ « ІРЦ » Кучер Ліни Володимирівни, заступників директорів, учителів та асистентів вчителів початкових класів закладів освіти Хмільницької міської ТГ на тему «Особливості навчання дітей з порушенням писемного мовлення. Дисграфія».

      Ліна Володимирівна розповіла про специфіку розладів усного та писемного мовлення у дітей з ООП, розглянула ймовірні причини виникнення порушень мовленнєвого розвитку,наголосила, що для успішного усунення порушень мовлення,як усного так і писемного, необхідна система корекційного впливу, усі заходи  в цьому напрямку повинні здійснюватись комплексно,акцентувала увагу на використанні ІКТ в корекційно - розвивальній роботі вчителя-логопеда.

  Учасники вебінару розглянули форми й основні ознаки розладів писемного мовлення, визначили особливості обстеження процесу читання і письма, ознайомились із особливостями використання інноваційних технологій у діагностичному процесі.

    Семінар засвідчив, що тільки системний підхід до організації співпраці логопеда,батьків та педагогів дасть позитивний результат з попередження та корекції порушень читання і письма у дітей.

 

 

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень