A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Продовжився цикл занять «Важливі акценти щодо організації дистанційного навчання»

Дата: 19.03.2021 17:50
Кількість переглядів: 254

 

  19 березня 2021 року КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради» продовжив цикл навчальних занять на тему «Важливі акценти щодо організації дистанційного навчання». Участь у навчанні взяли педагогічні працівники закладів освіти Хмільницької міської територіальної громади згідно графіка, консультант Майя Бєляєва.

       Роботу розпочала директор Центру Світлана Ілюхіна, яка зазначила що

дистанційне навчання - новий освітній досвід, що з'явився в Україні зовсім недавно, але вже встиг отримати своє місце в педагогічному середовищі. Необхідність у такому методі навчання обумовлена різними факторами, серед яких можна назвати потребу в інтерактивній взаємодії здобувачів  освіти і вчителів в процесі навчання, надання учням  можливості самостійної роботи з освоєння навчального матеріалу.  І, звичайно ж, цей спосіб навчання дає можливість навчатися тим, хто в силу певних причин не може це робити в масових установах. При використанні дистанційного навчання можуть використовуватися різні методи донесення навчальної інформації до здобувачів освіти різних вікових категорій.  

     З досвідом практичного використання різних технологій дистанційного навчання колег познайомив Вітомський О.Ф., вчитель інформатики КЗ «НВК: ЗШ І-ІІІ ступенів-гімназія № 1».

      Своїми напрацюваннями з теми поділився Вітошко В.В., заступник директора з навчально-виховної роботи КЗ «Великомитницький ЗЗСО І-ІІІ ступенів». Він продемонстрував інструменти організації дистанційного навчання та детально розповів про здійснення  дистанційної освіти учнів в закладі.

    Учасники навчання обмінялись думками та ідеями, дійшли висновку, що дистанційне навчання розширює можливості та забезпечує неперервність освітнього процесу для всіх його учасників.

 

 

 

 

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень