A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Перевірка стану готовності закладів освіти Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади .

Дата: 27.08.2020 17:43
Кількість переглядів: 224

26 серпня 2020 року робоча група в складі заступника міського голови з питань  діяльності виконавчих органів міської ради Андрія Сташка, депутата міської ради, голови постійної комісії з питань  планування, бюджету, економічного розвитку та підприємництва  Юрія Кондратовця,   санітарного фельдшера  районного управління  ГУ  Держпродспоживслужби  у Вінницькій області Стукана Руслана,  начальника управління освіти  Галини Коведи, працівників  управління освіти, державної служби з надзвичайних ситуацій,  провела перевірку стану готовності закладів освіти Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади  до нового 2020-2021 навчального року.

   Члени робочої групи  відвідали 5  закладів загальної середньої    та  4  заклади дошкільної освіти, в яких оглянули класні та групові кімнати, спортивні, актові зали, їдальні, рекреаційні та підсобні приміщення, шкільні майстерні, зовнішні території.

    Особливу увагу було звернуто на роботу закладів освіти з питанння  виконання  заходів  згідно рекомендацій МОЗ і МОН України щодо безпечного освітнього простору.

   Цього року заклади освіти розпочнуть свою роботу в умовах карантинних обмежень, тому з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, управлінням освіти міської ради у всі  навчальні заклади закуплено безконтактні термометри, антисептики, захисні маски, миючі та дезінфікуючі засоби.

  Слід відмітити, що у школах та дитячих садочках  проведені  якісні поточні ремонти за рахунок батьків, спонсорів , бюджетних коштів.

   У  ДНЗ №1  проводяться роботи  з реконструкції будівлі з використанням енергозберігаючих технологій із утепленням фасаду та горищного перекриття.  У ЗОШ І-ІІІ ст. №3 завершуються роботи по будівництву мультимедійного майданчика для занять ігровими видами спорту.

 

  У ході проведення моніторингу особливу увагу приділили  питанням облаштування перших класів відповідно до вимог «Нової української школи».

 

  Комісія відзначила, що заклади загальної середньої та  дошкільної освіти  в цілому готові  до початку 2020-2021 навчального року .

 

 

 


 Управління освіти міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень