A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Навчання в методичній студії

Дата: 15.03.2021 17:05
Кількість переглядів: 207

  15 березня 2021 року на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької  міської ради» консультант    Гринчук Л.Г. провела  онлайн навчання  в методичній студії професійної спільноти вчителів англійської мови закладів освіти Хмільницької міської територіальної громади на тему «Успішне формування іншомовної адаптивної компетентності учнів старших класів під час підготовки до ДПА та ЗНО-2021 з англійської мови». 

      Любов Григорівна зазначила, що ЗНО з англійської мови – досить складний іспит та порівняно новий контроль  для старшокласників. Мета і завдання ДПА та ЗНО з іноземної мови визначені в програмі, затвердженій Міністерством освіти і науки України. Цілі випробування відповідають Державному стандарту загальної середньої освіти. Враховуючи специфіку проведення іспиту, його мету і завдання, формулу успішного проходження ДПА та ЗНО з англійської мови можна виразити так: «систематизовані знання, сформовані предметні компетентності + досвід роботи з тестами».

     Керівник професійної спільноти вчителів іноземних мов Морозова Вікторія Володимирівна  поділилась досвідом підготовки до складання державної підсумкової атестації та проходження зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови, презентуючи виступ: «ЗНО-ДПА з англійської мови: системний підхід до підготовки учнів».

     Колеги долучились до обговорення нагальних питань, що стосуються складання ДПА та  проходження ЗНО, поділились власним досвідом та визначили необхідність формування предметних компетентностей для успішного складання ЗНО з англійської мови. Робота методичної студії була плідною та результативною.

 

   

  КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників

  Хмільницької міської ради»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень