A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Дистанційні технології в діяльності закладів дошкільної освіти

Дата: 18.01.2023 08:54
Кількість переглядів: 115

Возможно, это изображение 1 человек и в помещении

17 січня 2023 року КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради» провів вебінар для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти на тему «Організація освітньої діяльності в ЗДО за допомогою дистанційних технологій в умовах воєнного стану».

Директор Центру Майя Бєляєва наголосила, що заклади дошкільної освіти мають відповідати вимогам Базового компоненту дошкільної освіти як у мирний час, так і під час дії воєнного стану.

Возможно, это изображение 4 человека, люди сидят и в помещении

Практичний досвід роботи з дошкільниками з використанням дистанційних технологій презентували вихователі Олена Колеснік (ЗДО №1) та Ірина Медвецька (ЗДО №7). Вони розповіли про інструменти спілкування з вихованцями (форум, чат, відео-конференція, блог, соціальні мережі), показали форми практичної роботи (відеоролики за темами, конкурси, флешмоби, аудіоказки, відеозвіти, майстер-класи) та зауважили, що до освітньої роботи в закладі долучаються музичні керівники, інструктори з фізичної культури, практичні психологи.

Возможно, это изображение 1 человек, экран и текст

Педагоги поділились власним досвідом роботи та підсумували, що ЗДО дають змогу дітям отримувати не лише знання та практичні вміння, а й психолого-педагогічну підтримку, допомагають не втрачати відчуття приналежності до дитячої спільноти.

 

КУ « Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»

Возможно, это изображение 4 человека, ноутбук, экран и текст «o меню ဝး 88 бронюбання готелв meet.google.com/uvt-s ROZETKA AliExpress Facebook новацй, графік, пр... 1G= I IHHa синчук ZNO-2021 Ukr mo... майя белясва з¡на светлана мазур катя дмитрук 「 галина шакула люда арпнська оксана павлюк л ліна полщук валентина василишина днзпролсок валентина 14:02 A Aллa клешко лююбава федькова K вебнар для педпрац... ещё чел. SAMSUNG 17.01.2023» Возможно, это изображение 1 человек, ноутбук, экран и в помещении

Возможно, это изображение 3 человека, ноутбук, экран и в помещении Возможно, это изображение 1 человек, в помещении и текст


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень