A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Поділяємо біль та горе рідних!

Дата: 30.08.2022 16:57
Кількість переглядів: 98

09549d9da1a6ee35d51e4a6c61f0706a

    Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради, КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради» висловлюють щирі співчуття рідним, близьким, колегам з приводу передчасної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани ІЛЮХІНОЇ Світлани Василівни, директора КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради».

    Пішла з життя педагог, яка своїми діями та вчинками, своєю силою духу виховала не одне покоління учнів, завжди підтримувала їх та була наставником, а для колег –мудрим керівником.
       Нехай добрий, світлий спомин про Світлану Василівну  назавжди залишиться у серцях рідних, колег,  усіх, хто її знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була важливою у житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя,  завжди будуть сильніші, ніж смерть!

          У нашій пам’яті Світлана Василівна назавжди  залишиться  добрим другом, доброзичливою колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

          Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати. Вічна світла пам’ять нашій колезі і подрузі.

             Поділяємо біль та горе рідних!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень