A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ РЕКОМЕНДОВАНІ МОН ДЛЯ УЧНІВ 1-5 КЛАСІВ РОЗМІЩЕНО У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ

Дата: 24.08.2022 09:27
Кількість переглядів: 80

63039a55e3731900616799

Відповідальний бізнес активно долучається до вирішення актуальних питань сфери освіти.

Видавництво «Ранок» за сприяння МОН і міжнародних партнерів прагне підтримати учнів, які мають право здобувати якісну системну освіту. Учням і педагогам видавництво надає відкритий доступ до електронних підручників для 1-5 класів з усіх предметів. 

Незалежно від місця перебування здобувачів освіти та вчителів, вони можуть вільно використовувати унікальний контент. Учні та вчителі отримають матеріали для відпрацювання необхідних навичок, а також доступ до чисельної мультимедійної бази контенту.

Завдяки підручникам також буде реалізовуватися принцип доступності та універсальності освітнього середовища для дітей з особливими потребами.

Навчальний матеріал для учнів побудовано на базі та з використанням підручників, кожен із яких має гриф «Рекомендовано МОН України» та є переможцем Всеукраїнського конкурсу підручників.

Електронні ресурси є унікальними та виходять за межі функціоналу pdf-версій підручників.

Також планується серія курсів підвищення кваліфікації з розвитку професійних компетентностей вчителів і надання менторської підтримки під час організації навчання з використанням електронних підручників (враховуючи навчання дітей з особливими потребами).

Доводимо до відома учнів, їхніх батьків, учителів і керівників закладів загальної середньої освіти інформацію щодо доступу до електронних підручників. Це допоможе ознайомитися з підручниками заздалегідь і заощадити час для подальшої підготовки до нового навчального року.

Безоплатний доступ до підручників можна отримати на сайті.

Електронні підручники рекомендовані МОН для учнів 1-5 класів розміщено у вільному доступі | Міністерство освіти і науки України (mon.gov.ua)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень