A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Matific - платформа для учнів 1-6 класів

Дата: 01.04.2022 15:09
Кількість переглядів: 115

image

В Україні триває воєнний стан у зв’язку  із вторгненням рф на територію нашої держави. Міністерство освіти і науки  України  зібрало корисні ресурси для навчання, одним із яких  є платформа Matific.   Matific -   платформа для учнів 1-6 класів для вивчення математики в ігровій формі. 

     Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської  ради  повідомляє вас  про можливість безкоштовного підключення до освітнього ресурсу.

png1

Matific вчить критичному мисленню, вирішенню проблем та зменшує тривогу з приводу математики. Цей ретельно підготовлений педагогічний контент перетворений на веселу подорож, сповнену відкриттів. Вчителі мають заохочувати своїх учнів використовувати Matific протягом 30 хвилин на тиждень. Matific в режимі реального часу підкреслить, що саме вони знають, а які напрямки варто вдосконалити. Вчителям також надходитимуть щотижневі оновлення, які інформуватимуть їх про успіхи учнів. Якщо вчителі хочуть охопити певний зміст, вони можуть просто призначити учням завдання з необхідних тем, які будуть легко інтегровані в робочий процес. Вчитель може планувати заздалегідь і з легкістю складати графік роботи на місяці вперед.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень