A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Інформація для батьків майбутніх першокласників

Дата: 01.04.2022 09:20
Кількість переглядів: 100

4

 Заклади загальної середньої освіти Хмільницької міської територіальної громади розпочали прийом документів для зарахування дітей до 1-го класу на 2022-2023 навчальний рік. Діти з числа вимушено переміщених осіб мають право на першочергове зарахування до 1-го класу.
      Для зарахування дитини до закладу освіти необхідно особисто  подати заяву одного з батьків дитини предявленням документа, що посвідчує особу заявника).

До заяви додаються:

  • копія свідоцтва про народження дитини (під час подання копії предявляється оригінал);

  • оригінал або копія довідки форми № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов'язкового медичного профілактичного огляду».

      Для організації інклюзивного  освітнього простору для дітей із особливими освітніми потребами до заяви додається висновок про комплексну  психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини (висновок ІРЦ).

     Вчителі, які набирають 1-ші класи у 2022-2023 н. р.,  використовують сучасні освітні технології інформаційно-комунікативного навчання та ефективні форми і методи ведення уроків.

    Педагоги розвивають у дітей основні компетентності творчі здібності, підтримують їхні обдарування, формують навички самоосвіти особистості, виховують загальнолюдські моральні якості, патріотизм, національні почуття, повагу до народних традицій.

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень