A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Освіта у громаді: разом дбаємо про розвиток дитини!

Дата: 16.03.2022 14:43
Кількість переглядів: 113

vxc-Lubru-DIp4k-S4-Lg-Cei-r575x340

Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради разом із дирекціями ліцеїв та шкіл громади  відповідально вирішують  актуальні питання  організації освітнього процесу для всіх дітей громади і одночасно для  дітей  вимушених переселенців.

 

Учні з числа тимчасово внутрішньо переміщених осіб (за заявою одного з батьків або офіційних представників) теж можуть відвідувати заклади загальної середньої освіти за місцем тимчасового перебування. Для дітей переселенців  навчання може бути організовано за індивідуальною, екстернатною або сімейною (домашньою) формами.

 

Так, 14 березня у закладах освіти Хмільницької міської територіальної громади відновили онлайн навчання, до якого долучилися 80% школярів громади та 114 учнів із числа вимушених переселенців.

        

Працівники комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» (практичний психолог, логопед, реабілітолог, дефектолог)  допомагають в організації навчання для дітей з особливими освітніми потребами.

 

         Творчий простір дитини формує Центр дитячої та юнацької творчості міської ради. Заклад позашкілля запрошує  вихованців  до занять у тематичних гуртках.

 

         Зараз організація освітнього процесу закладів дошкільної освіти  не є можливою, оскільки приміщення використовуються для потреб військового часу.

 

         Працівники освіти  нашої громади, залишаючись на своїх місцях, докладають усіх можливих зусиль для ефективної організації навчального процесу в умовах воєнного часу.

 

 

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень