A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

День художника у школі

Дата: 08.10.2021 15:09
Кількість переглядів: 186

a-HR0c-HM6-Ly9y-YWRh-Lmlu-Zm8vd-XBsb2-Fk-L3-Vz-ZXJz-X2-Zpb-GVz-Lz-I1-NDk4-MDk5-L2-Rh-Nz-Ux-Nm-Q2-ZWJ

8 жовтня 2021року    КЗ «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4» святкував День художника. Образотворче мистецтво є однією з найдосконаліших форм діяльності, оскільки в художній палітрі кристалізується внутрішній світ людини, звучать кольори глибоких почуттів. Вишуканий живопис, віртуозна графіка, майстерна пластика невід’ємна частина національної культури, джерело духовного розвитку і задоволення естетичних потреб українського суспільства. Творчі досягнення художників свідчать про потужний потенціал народу, сприяють створенню позитивного іміджу України у світі.

a-HR0c-HM6-Ly9y-YWRh-Lmlu-Zm8vd-XBsb2-Fk-L3-Vz-ZXJz-X2-Zpb-GVz-Lz-I1-NDk4-MDk5-L2-Ez-N2-I4-Nm-Fl-MWQ a-HR0c-HM6-Ly9y-YWRh-Lmlu-Zm8vd-XBsb2-Fk-L3-Vz-ZXJz-X2-Zpb-GVz-Lz-I1-NDk4-MDk5-Lz-Iw-OGJm-MThm-Mj-E3

Саме тому у фойє школи було оформлено творчу зону, де усі бажаючі учні на перервах могли малювати. Діти з радістю фабували розмальовки, а  створені власними руками картинки забирали з собою. Долучались до творчого процесу як молодші, так і старші школярі.

    У цей день кожен учень відчув себе справжнім художником, продемонструвавши яскравий талант, креативність та майстерність.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень