A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

У Хмільнику нагородили успішних спортсменів

Дата: 13.09.2021 08:08
Кількість переглядів: 143

V5b3m-Zm-Nvt-C24-Lq

Сьогодні, 10 вересня 2021 року, у Хмільницькій міській раді урочисто відзначили спортивні здобутки жителів громади.

За вагомі досягнення 39 юних спортсменів, 12 тренерів та учителів фізкультури, ветеранів спорту отримали відзнаки міського голови та грошові винагороди.

G6v3y-Fx-XN5-P7-CMM

WMTkzf-NOp-Hk-ZDx-X z1-Q5t-MHc-Yc4u-BPO

Від імені та за дорученням міського голови Миколи Юрчишина до спортивної громадськості звернулися:

заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрій Сташко та начальник управління освіти, молоді та спорту міської ради Віталій Оліх.

Посадовці підкреслили, що нинішній спортивний рік є вагомий значними досягненнями наших спортсменів і ми всі цьому щиро радіємо та вітаємо переможців.

oop-D3-NSv-Clutr1a

«Міський голова разом із депутатським корпусом ради, профільними відділами й управліннями значну увагу приділяють розвитку спорту та покращенню спортивної інфраструктури в нашій громаді. Ми робимо все для того, щоб максимально популяризувати спорт, мотивувати дітей та молодь до перемог, бо спорт – це здоров’я!», - наголосив А. Сташко

Ug-Lj1-Hcl-RTm-Qrru

Андрій Сташко переказав вітання нашій землячці, пауерліфтерці зі світовою славою Мар’яні Шевчук та її тренеру Олегу Пакулі, які здобули омріяну перемогу на параолімпіаді в Токіо.

Після вручення нагород для учасників заходу пролунали музичні вітання від вихованців Хмільницької школи мистецтв Парсяк Сабріни і Гусаревич Дар’ї (учениці викладача класу Доліної О.Г.).

На пам'ять про радісний день відзначення досягнень у міській раді спортсмени зробили спільне фото.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень