A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Зі святом 1 вересня! З Днем знань!

Дата: 01.09.2021 08:34
Кількість переглядів: 141

01092020

  1 вересня – День знань – особливе свято! Перший календарний день осені яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Упродовж  цього дня дзвінко звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик здобувати нові знання!

    Славна традиція святкувати перший день нового навчального року об’єднала багато поколінь: без перебільшення, його відзначають усі – від вихованців дитячих садків до людей, які давно вже закінчили середню школу або вищий навчальний заклад. Це наше спільне свято, тому що в основі будь-якої справи, будь-якої професії і навіть хобі завжди лежать знання. Адже саме вони дають людині впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість домогтися успіху і реалізувати свої здібності.

   Україна завжди вирізнялася високим інтелектуальним потенціалом своїх громадян, і ми віримо, що усі разом ми збережемо і примножимо його.

    Тож у цей світлий день бажаємо усім нам зберегти дитячу спрагу знань, юнацьку допитливість розуму і зрілість міркувань! Бажаємо вчителям творчості, впевненості у своїх вихованцях, віри в успіх своєї справи, здоров’я і поваги громади. Батькам – віри в досягнення омріяних висот своїх дітей, взаєморозуміння з ними. Вам, першокласники, найщиріші вітання з вашим першим дзвоником. Нехай його відлуння надихає вас на успіхи та перемоги. Особливі вітання одинадцятикласникам, для яких цей перший дзвоник є останнім у їх шкільному житті. Трудіться, навчайтеся, вдалого вам навчального року!

   Нехай цьогорічний першовересень, незважаючи ні на що, буде сонячним та несе добрий настрій у кожен освітній заклад, кожен клас, у кожну родину!   Зі святом 1-го вересня!

  Успішного нам навчального року!

 

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень