A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Щасливі діти – майбутнє України!

Дата: 03.06.2021 13:41
Кількість переглядів: 793

 

Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства, це серце нашої громади. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладаємо, залежить не тільки їхнє майбутнє, а й майбутнє нашої країни. І скільки б не було дітям років, всі полюбляють свята, вітання та подарунки. І такий день прийшов  з настанням літа.  День захисту дітей – це не тільки веселе  свято для дітвори, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, дбати, щоб усі діти росли щасливими і здоровими, стали свідомими громадянами України. Це свято маленьких громадян, які впевнено крокують  країною під  назвою дитинство, підлітків, які починають пізнавати світ, молоді, яка крокує в доросле життя.

Саме ці меседжі намагалась донести до мешканців Хмільницької міської територіальної громади Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради» ініціюючи флешмоб #День захисту дітей#«Щасливі діти – майбутнє України!», до якого долучились всі заклади освіти і який став справжнім святом Дитинства.

Переглянути флешмоб #День захисту дітей#«Щасливі діти – майбутнє України!» можна на сторінці Центру у facebook за веб-адресою www.facebook.com/groups/1397961720564505/.

 

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень