A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Вперше у Хмільнику. Авіафестиваль « Крилата мрія -2021»

Дата: 31.05.2021 15:06
Кількість переглядів: 192

  28 травня 2021 року  у місті Хмільнику   на  міському стадіоні відбулася грандіозна подія – перший авіафестиваль  “Крилата мрія-2021”.

Свято відбулося за сприяння міського голови Миколи Юрчишина та з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей.

  Організатори фестивалю  : Центр дитячої та юнацької творчості (директор Наталія Луценко), Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради (начальник Галина Коведа), Відділ молоді та спорту Управління освіти Хмільницької міської ради  (начальник Віталій Пачевський), і Хмільницька дитячо-юнацька спортивна школа  (директор Микола Бабюк).

  В авіафестивалі взяли участь команда гуртка з авіамодельного спорту Вінницького міського палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної (керівник Леонід Хіміч), команда гуртка з авіамодельного спорту Центру дитячої та юнацької творчості міста Хмільника (керівник Юрій Задорожнюк). Майстер-класи із запуску авіамоделей провели майстер спорту міжнародного класу Сергій Солом’янніков, майстер спорту, двохразовий  чемпіон України Леонід Хіміч, майстер спорту, двохразовий чемпіон України Андрій Смирнов, спортсмен з авіамодельного спорту Андрій Гнатюк, вихованець Вінницького міського палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної Андрій Ніколенко, спортсмен з авіамодельного спорту Костянтин Солоденко.

  На початку показового авіафестивалю пролунав славень України.

  Присутній на фестивалі заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрій Сташко подякував організаторам за створення чудового свята й висловив сподівання, що таке вражаюче шоу стане у Хмільнику традиційним, а такий  вид спорту у нашому місті почне розвиватися  і стане захопленням для багатьох школярів.  Начальник Управління освіти, молоді та спорту Галина Коведа побажала усім глядачам приємних бурхливих емоцій від перегляду шоу, гарного настрою та незабутніх вражень.

  Усі присутні змогли переглянути виставку робіт вихованців гуртків Центру дитячої та юнацької творчості, де були представлені ляльки, сувеніри, різноманітні авто- та  авіамоделі юних хмільничан.

  Перед присутніми виступили талановиті вихованці Центру дитячої творчості.

Свою пісню глядачам подарувала  талановита перлинка хмільницького краю  Лиса Діана . Захоплення у всіх присутніх викликали  наймолодші учасники свята, які читали вірші, а вкінці запустили в небо жовто-блакитні кульки з літачками. Танцювальний колектив   «Super  Kids» під керівництвом  Олександра Лукащука  своїм  ритмічним запальним танцем подарував глядачам гарний  настрій та оживив глядацьку аудиторію.

 Показове шоу вразило як найменших глядачів, так і найстарших.

 Спортсмени з авіамодельного спорту продемонстрували вражаюче шоу – там були і повітряні бої літаків, і дивовижні піруети гвинтокрила і захоплюючі віражі найбільшої авіамоделі літака.

 Авіамоделісти показали свою високу майстерність та вправність у керуванні авіамоделями під час складних маневрів, а керівник  команди Леонід Хіміч            фахово , на високому рівні прокоментував майстер-класи  та  поділився  своїм досвідом та багажем знань.

  По завершенні показового шоу всім спортсменам вручили Подяки від організаторів авіафестивалю, а статуетки отримали  найактивніші учасники: керівник гуртка з авіамодельного спорту Вінницького міського палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної Леонід Хіміч, керівник  гуртка «Авіамоделюван-ня»  Центру дитячої та юнацької творчості міста Хмільника Юрій Задорожнюк, а також власник найбільшого літака  - майстер спорту , двохразовий чемпіон України Андрій Смирнов.

  Висловлюємо щиру подяку директору Вінницького міського палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної Світлані Мусійчук за співпрацю та організацію  високопрофесійної команди для участі  у авіафестивалі «Крилата мрія -2021 ».

  Сподіваємося , що такий фестиваль стане  у Хмільнику традиційним, а цей вид спорту у нашому місті почне розвиватися  і захоплювати школярів.

 

 

Центр дитячої та юнацької творчості

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень