A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Понад 200 дітей громади взяли участь в конкурсі «Для мами – з любов’ю»

Дата: 30.04.2021 13:35
Кількість переглядів: 302

Наближається до завершення конкурс «Для мами – з любов’ю», який проводився до Дня матері  Комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»   за підтримки Хмільницького міського голови Миколи Юрчишина,  у партнерстві з Управлінням освіти, молоді та спорту міської ради та відділом інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради.

Участь у Конкурсі взяли  понад 200 учнів закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти Хмільницької міської територіальної громади та вихованці КПНЗ Хмільницька школа мистецтв, громадської організації «Спільний шлях».

Конкурсні роботи представлені у різних номінаціях: декламування віршів, вокал та музичні номери, власні вірші та прозові твори, відеовітання та хореографія, кулінарія, малюнки та декоративні вироби.

Діти з любов’ю та повагою висловили свої найщиріші почуття до найріднішої людини – мами.  

Переглянути конкурсні роботи можна на сторінці Центру у Facebook.

Висловлюємо щирі слова вдячності юним учасникам та учасницям конкурсу, батькам, педагогічним працівникам, усім, хто активно долучився до організації  та проведення Конкурсу.

 

 

 

КУ«Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень