A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Педагогічна майстерня вчителів зарубіжної літератури

Дата: 11.03.2021 16:14
Кількість переглядів: 197

11 березня 2021 року на базі КУ « Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької  міської ради» відбулось  онлайн навчання професійної спільноти вчителів зарубіжної  літератури закладів освіти Хмільницької міської територіальної громади «Сучасний урок: у пошуках натхнення». 

Пошук  учительського натхнення – це цікавий і серйозний  процес пізнання себе у своїй професії. Але чи часто ми звертаємось до ідей самих вихованців, спираємось на їхні інтереси упошуках свого педагогічного натхнення? Що викликає захоплення в сучасних учнів, чого вони прагнуть, і як разом з ними зробити урок цікавим, про це повела розмову консультант Центру професійного розвитку  педагогічних працівників  А.М. Корнійчук .

Аліна Михайлівна наголосила, що засобом формування світогляду учнів є саме уроки літератури, бо вони мають не лише освітнє, а й виховне значення, тому сучасний урок вимагає від учителя пошуку нових методів подання інформації, креативних ідей.

У практичному блоці освітяни громади презентували методи і прийоми активного навчання, які дозволяють зробити урок діяльнісним, продуктивним, а учнів – партнерами, що відчувають самостійність, успішність, інтелектуальну спроможність. Учасники спілкувалися в чаті, виконували  завдання, запропоновані консультантом в презентації.

Робота в педагогічній майстерні проходила в атмосфері взаєморозуміння, доброзичливості, творчого натхнення, що об’єднало вчителів-однодумців, сповнених бажанням професійного зростання та самовдосконалення.

 

 

 

КУ « Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької  міської ради»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень